Kaipaako veneesi uusia kaiteita?

Joen pienkonehuolto Oy tekee veneilystä astetta mukavampaa! Veneily on rennompaa ja antoisampaa kun vene on oikein varusteltu. Meiltä saat yksilölliset kaiteet veneeseen mittatilaustyönä.

Kaiteet valmistetaan 25mm ruostumattomattomasta teräsputkesta ja ne saa joko harjattuna tai peilikirkkaana.

Kaidepaketit ovat aina yksilöllisiä ja hintahaarukka sen mukainen, mutta peruspaketti, johon kuuluu sivukaiteet molemmille puolille (pituus noin 1,5m/laita) hinnoitellaan alkaen 497€ asennettuna.

PYYDÄ TARJOUS >>

Tuntuuko ohjaus raskaalta?

Vanhan vaijeriohjauksen korvaaminen hydrauliohjauksella korjaa tämän vaivan.

Hydrauliohjaus tarjoaa myös muita tuntuvia etuja.

Ohjaus on tarkempi, eikä kääntyile itsekseen, joka lisää veneilyn mielekkyyttä tuntuvasti. Lisäksi hydrauliohjaukseen saa kätevästi lisättyä autopilotin.

Meiltä saat hydrauliohjauksen täysin vesille valmiina pakettina, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Pakettiin kuuluu ruoripumppu, ohjaussylinteri, letkut, kiinnitystarvikkeet, hydrauliöljy, asennustyö ja tarvittaessa opastus käyttöön.

Hydrauliohjauspaketit alkaen 1497€ asennettuna.

pyydä tarjous >>

Rassaako jatkuva ruorin pyörittely?

Siinä tapauksessa tarvitset autopilotin!

Autopilotti liitetään hydrauliohjaus järjestelmään ja sen avulla voit antaa ohjainlaitteelle suunan ja automatiikka huolehtii siitä että vene menee sinne minne sinä haluat, kelistä riippumatta!

Voit rauhassa laskea uistimet veteen ja väsyttää kalat kun sinun ei tarvitse hyppiä koko ajan ohjaamaan venettä.

Avaimet käteen pakettihinta alkaen 1970€.

Hinta voi vaihdella veneen mallin, ohjausjärjestelmän ja toivotun asennuspaikan mukaan.

ota yhteyttä >>

venevarustelu Joensuu 

Joen Pienkonehuolto Oy on venevarustelun mestari Joensuun alueella. Asennamme sinulle tarvittaessa autopilotin veneeseen tai vaihdamme vanhanaikaisen ohjausjärjestelmän hydrauliohjausjärjestelmäksi. Meiltä onnistuu myös keulamoottorin asennus. Korjaamme veneen kaikkia osia (evän korjaus / evän hitsaus) ja teemme mittatilauksena esimerkiksi veneeseen kaiteet. Venevarusteluasiakkaamme tulevat pääosin alueelta Joensuu, Hammaslahti, Ylämylly, Liperi, Rääkkylä, Kontiolahti, Outokumpu, Juuka, Koli, Paalasmaa, Polvijärvi, Uimaharju, Ilomantsi, Tohmajärvi ja lähialueet.