Korjaushitsaus

Joen Pienkonehuolto Oy tekee korjaushitsauksia ammattitaidolla useimmille metalleille. Käytössä on moderni fronius TIG-hitsauskone jonka ansiosta hitsaus onnistuu myös seosmetalleille.

Esimerkkejä korjauksista:

PYYDÄ TARJOUS >>

korjaushitsauksen hinnoittelu

Korjaushitsaukset tehdään yleensä tuntiveloitteisena koska jokainen korjaus on yksilöllinen. Annan aina hinta-arvion ennen työn aloittamista. Hitsaustyöt alkaen 100€/h (sisältää lisäaineet ja tarvikkeet).

Evän korjaus alkaen 400€ sisältää perän irrotus/asennus, evän korjaus ja maalaus sekä potkuriakselin suoruuden tarkastuksen ja peräöljyn. Usein akseli säilyy suorana mutta jos ei niin se joko oikaistaan tai vaihdetaan. Akselin oikaisu alkaen 300€.

PYYDÄ TARJOUS >>

korjaushitsattuja esimerkkitöitä

Metallituotteiden valmistus tarpeidesi mukaan

Valmistamme tilauksesta yksilölliset metallituotteet tarpeidesi mukaan. 
Ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitset, katsotaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu.
Teräksestä tehdyt tuotteet saa myös maalattuna kumppaniverkoston kautta.

Esimerkkejä tekemistämme tuotteista:

PYYDÄ TARJOUS >>

tilaustyönä valmistettuja metallitöitä

metallityöt Joensuu 

Joen Pienkonehuolto Oy tekee korjaushitsausta (evän korjaus ja evän hitsaus) ja valmistaa uusia tuotteita metallista (esim. veneen kaiteet) tarpeidesi mukaan. Korjaushitsaus ja metallityöt onnistuvat alueilla Joensuu, Hammaslahti, Ylämylly, Liperi, Rääkkylä, Kontiolahti, Outokumpu, Juuka, Koli, Paalasmaa, Polvijärvi, Uimaharju, Ilomantsi, Tohmajärvi ja lähialueet.