MAKITA-HUOLTO ammattitaidolla 

Joen Pienkonehuolto Oy:n palveluihin kuuluvat muiden pienkonehuoltojen ohella myös Makita-huollot.

Olemme Makita Oy:n virallinen yhteistyökumppani eli toimimme Makita- ja Dolmar-laitteiden maahantuojan valtuutettuna huoltoliikkeenä. Hoidamme esimerkiksi polttomoottoreiden takuu- ja veloitushuollot. Teemme myös muun muassa Makita-akkukoneiden veloitushuollot, jotka eivät kuulu takuun piiriin. Lisäksi myymme varaosat kaikkiin Makita- ja Dolmar-koneisiin.

Jos Makita-laitteesi kaipaa huoltoa, korjausta tai varaosaa, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Palvelemme varmalla ammattitaidolla.

PYYDÄ TARJOUS >>

Kattavat palvelut Makita-laitteille

Makita-laitteiden maahantuojan valtuutettuna huoltoliikkeenä tarjoamme merkkihuollon ja varaosat muun maussa Makita- ja Dolmar-merkkien:

  • Akkukoneille
  • Käsityökoneille
  • Ruohonleikkureille
  • Moottorisahoille

Huollamme ja korjaamme polttomoottorikäyttöiset koneet vahvalla kokemuksella ja asiantuntemuksella. Lisäksi teemme veloitushuollot kaikkiin Makita- ja Dolmar-koneisiin. Vaikka laitteesi ei kuuluisi enää takuun piiriin, ota meihin yhteyttä, niin laitamme sen kuntoon.

Jos Makita-laitteesi temppuilee tai huolto on ajankohtainen, tuo se toimipisteeseemme Joensuussa. Selvitämme, mistä ongelmat johtuvat ja korjaamme laitteen tarpeen mukaan.

PYYDÄ TARJOUS >>

Laadukkaat varaosat Makita- ja Dolmar-laitteisiin

Huoltojen ja korjausten ohella myymme myös varaosat kaikkiin Makita- ja Dolmar-koneisiin. Sekä huolto että mahdollisen varaosan vaihto onnistuvat kätevästi toimipisteessämme. Myymme osia myös erikseen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Joen Pienkonehuolto Oy:n tiimillä on vahva kokemus pienkonehuolloista, joten hoidamme sekä huollot että varaosamyynnin luotettavasti. Takaamme asiakkaillemme asiantuntevan, yksilöllisen palvelun.

Asiantuntevat Makita-huollot ja -korjaukset sekä laadukkaat Makita- ja Dolmar-laitteiden varaosat on saatavilla kätevästi Joensuusta – ota siis yhteyttä ja varaa aika huoltoon tai pyydä tarjous.

PYYDÄ TARJOUS >>

MAKITA-HUOLTO Joensuu 

Joen Pienkonehuolto Oy toimii Makita- ja Dolmar-laitteiden maahantuojan valtuutettuna huoltoliikkeenä Joensuussa. Korjaamme ja huollamme kaikki Makita-laitteet ja saat meiltä myös aidot varaosat Makita-laitteisiin. Asiakkaamme tulevat pääosin alueelta Joensuu, Hammaslahti, Ylämylly, Liperi, Rääkkylä, Kontiolahti, Outokumpu, Juuka, Koli, Paalasmaa, Polvijärvi, Uimaharju, Ilomantsi, Tohmajärvi ja lähialueet.