Pienkonehuoltoa ammattitaidolla 

Joen pienkonehuolto Oy tarjoaa ammattitaitoista ja tarkkaa pienkonehuoltoa. Vuosien varrella olemme palvelleet niin yksityisiä kuin yrityksiäkin. Asiakkaisiimme kuuluu myös isoja toimijoita, kuten Vesivek ja Kattoyksikkö.

Tällä sivulla voit tutustua pienkonehuollon kattaviin ja laadukkaisiin palveluihimme. Toteutamme kaikki työt sovitussa aikataulussa. Korjaamme kaikki viat ja hoidamme tarvittavat asennukset.

Kauttamme saat myös varaosat kaikkiin pienkoneisiin. 

Joen pienkonehuolto Oy tarjoaa pienkonehuoltoa Joensuussa ja lähialueilla. Otamme mielellämme vastaan myös haasteelliset korjaustyöt.

PYYDÄ TARJOUS >>

VAPAA-AJAN KONEIDEN HUOLLOT JA KORJAUKSET

Huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset vapaa-ajankoneet, kuten:

  • Mönkijät
  • Moottorikelkat
  • Moottoripyörät
  • Mopot
  • Skootterit
  • Venemoottorit (myös sisäperämoottorit)

Käytössämme on hyvin huolletut ja nykyaikaiset työvälineet, joiden avulla haasteellisetkin korjaus- ja huoltotyöt sujuvat onnistuneesti. Noudamme myös vialliset laitteet ja tuomme ne korjattuina takaisin. Pyydä meiltä tarjous vapaa-ajan koneen huollosta tai korjauksesta.

PYYDÄ TARJOUS >>

HINNASTO

Tutustu hinnastoomme!

HINNASTO >>

Pienkonehuolto Joensuu 

Joen Pienkonehuolto Oy on ammattitaitoinen pienkonekorjaamo Joensuun alueella. Korjaamme ja huollamme mönkijät, moottorikelkat, moottoripyörät, mopot, skootterit ja veneen moottorit. Asiakkaamme tulevat pääosin alueelta Joensuu, Hammaslahti, Ylämylly, Liperi, Rääkkylä, Kontiolahti, Outokumpu, Juuka, Koli, Paalasmaa, Polvijärvi, Uimaharju, Ilomantsi, Tohmajärvi ja lähialueet.